Despre noi

La Maison des Jardins – Salon de evenimente

Un loc plin de rafinament frantuzesc, un concept elegant intr-un cadru provençal, in care noi te invitam sa organizam impreuna cele mai memorabile evenimente din viata ta.
Garantam o abordare profesionista, care pe viitor va face ca drumurile noastre sa se intalneasca din nou cu drag.

Parerile clientilor

“Nunta noastra a fost perfecta datorita locatiei superbe;Cristinei care este un om super profi si minunat,implicat trup si suflet in ceea ce face.
Nu a fost invitat care sa nu imi spuna numai cuvinte de lauda despre locatie;salonul superb care nu are rival in Bucuresti;cel putin nu la pretul super ok pe care il gasesti aici la capitolul servicii;mancare si bautura.
Personalul a fost super implicat si dedicat;nu am cuvinte decat de lauda.
Mancare delicioasa;locatie superba;servicii de top si o domnisoara Event-planner sa o iei acasa.
Va multumim din suflet pentru colaborarea si implicarea pentru ca evenimentul nostru sa fie o reusita si o zi de neuitat!”

Piperea Carmen

“O locatie de vis, cu o gradina ca din povesti, nu am intalnit altceva cu care as putea sa compar! Desi am fost in salon de cel putin 10 ori inainte de eveniment, am ramas pur si simplu fara cuvinte cand am pasit in seara noastra! A fost incredibil, mult peste asteptari, fara cusur, animat, elegant, servirea impecabila. Ii multumim lui chef Laszlo pentru mancarea absolut delicioasa cu care ne-a incantat papilele gustative noua si invitatiilor nostrii. Pe tot parcursul timpului intre alegerea salonului pentru eveniment si ultima seara dinainte, am avut parte de sprijin neconditionat din partea Cristinei, managerul: ne-a raspuns la orice intrebare, ne-a ajutat in a lua decizii, ne-a sfatuit ca o veche prietena. Doar un mic exemplu, in seara dinaintea evenimentului, salonul se inchidea la 8, iar Cristina a stat cu noi pana la 10 si ne-a ajutat la aranjarea florilor. Cand nunta a ajuns la final, nu-mi venea sa cred ca acea noapte s-a terminat iar totul a fost perfect! Ne vom intoarce cu mare drag acolo! Va multumim pentru tot ce ati facut pentru noi si va dorim evenimente la fel de frumoase cum a fost al nostru!”

Diana – 23 septembrie 2017

“O locatie superba, o gradina minunata, un salon deosebit si un meniu de top! Pe langa asta, personalul a fost extraordinar, ne-au ajutat enorm sa ne organizam nunta cu aprox. 300 invitati! Un efort imens, coordonat excelent de Cristina. Totul a iesit minunat, invitatii nostri au fost foarte incantati, iar noi nu am schimba nimic la acea zi! Multumim mult Cristinei, lui Laszlo, lui Dan si intregii echipe!!”

Monica Haralambie

“Si noi am avut nunta aici, in gradina restaurantului, in sera ce a fost transformata complet (in doar 3 zile) intr-o terasa Superba �
Rating-ul acordat exprima multumirea noastra deplina si a invitatilor, atat pentru locatie cat si pentru mancare – totul datorita Cristinei care s-a ocupat de coordonarea evenimentului cu pasiune, creativitate si dedicare
Pentru noi a fost alegerea perfecta si recomandam oricui isi doreste sa aiba o nunta perfecta.”

Elena Voicu

Suna

Cere oferta