Stil si rafinament

La Maison des Jardins Events va pune la dispozitie un salon spatios si o gradina impresionanta care pot fi decorate si personalizate dupa specificul evenimentului dumneavoastra, in orice anotimp.

In speranta ca veti alege sa petreceti alaturi de noi momentele speciale din viata dumneavoastra, noi va intampinam cu oferte adecvate fiecarui tip de eveniment.

De asemenea va oferim consiliere pe toata durata organizarii si desfasurarii efective a evenimentului si servicii de cea mai buna calitate!

Evenimente in aer liber

Un loc plin de rafinament frantuzesc, un concept elegant intr-un cadru provençal, in care noi te invitam sa organizam impreuna cele mai memorabile evenimente din viata ta.
Salonul La Maison des Jardins  va asteapta cu un salon in aer liber, cu o gradina grandioasa amenajata cu plante decorative si mobilier de exterior. Salonul in aer liber este acoperit de o pergola din lemn masiv si decorat cu aranjamente florale naturale.

Salonul in aer liber La Maison des Jardins se afla in apropiere de Bucuresti si are o capacitate de pana la 150 de persoane.

Salon interior cu specific frantuzesc

Salonul  L’Etoile Auguste Escoffier este un loc plin de eleganta si rafinament frantuzesc si va asteapta cu cele mai inalte standarde de ospitalitate.

Tematica generala contine cu tente de lavanda care sunt completate cu iluminatul salonului in aceleasi nuante si care impreuna cu lumina naturala completeaza un stil elegant si rafinat.

Aranajamentele florale si aranjamentele meselor sunt stabilite impreuna cu dumneavoastra, event planner-ul Salonului  L’Etoile Auguste Escoffier fiindu-va alaturi in toate etapele planificarii evenimentului.

Salonul are o capacitate de pana la 270 de persoane.

 

Gradina, teresa, corner foto, loc de joaca pentru copii

La Maison des Jardins poti savura o Café Gourmande si specialitati frantuzesti pe tonurile armonioase ale chansonetelor clasicilor francezi. Braseria franceza este perfecta pentru o iesire alaturi de prieteni, familie sau pentru o intalnire de afaceri reusita. Cafeaua preferata alaturi de deserturile fine va vor incanta simturile gustative si va vor oferi un moment de placere ludica si sofisticata.
Cu siguranta veti ceda tentatiei si veti degusta specialitatile frantuzesti, inconjurati de flori parfumate si fantani arteziene, intr-o atmosfera de vis.

Spatiul de joaca pentru copii este  special amenajat si echipat corespunzator pentru ca cei mici sa aiba activitati recreative, distractive si mai ales sa fie in siguranta.

Puteti crea amintiri de neuitat in gradina de poveste special amenajata si pentru sedinte foto sau in cornerul foto personalizat pentru fiecare eveniment in parte.

 

Suna

Cere oferta