Salon L’Etoile Auguste Escoffier

Rafinament si eleganta in stil frantuzesc

Salonul  L’Etoile Auguste Escoffier cu o capacitate de pana la 270 persoane, este un loc plin de eleganta si rafinament frantuzesc, tematica fiind inspirata de culorile lanurilor de lavanda din sudul Frantei. Arhitectura salii, scaunele de lemn masiv, mesele si decoratiunile interioare iti vor atrage atentia si te vor inspira in organizare unui eveniment remarcabil.

Nunta de vis, petrecere de aniversare, botez, corporate party sau orice alt tip de eveniment, echipa noastra este pregatita oricand sa-l organizeze, raspunzand cu promptitudine tuturor cerintelor clientilor nostri.

Echipa noastra acorda atentie fiecarui detaliu in organizarea evenimentelor, de la arhitectura salii, aranjamentele salonului, decoratiunile florale pana la meniuri personalizate ce satisfac orice exigenta, pregatite in bucataria proprie de catre Chefi cu experienta in domeniul gastronomiei internationale.

Amenajarea salii, aranjamentele florale, decoratiunile si toate detaliile sunt stabilite impreuna cu dumneavoastra, event planner-ul Salonului  L’Etoile Auguste Escoffier fiindu-va alaturi in fiecare etapa a planificarii evenimentului.

 

Suna

Cere oferta