Salon La Maison des Jardins

Un loc plin de rafinament frantuzesc, un concept elegant intr-un cadru provençal.

 

Salonul exterior este acoperit de o pergola din lemn masiv si decorat cu aranjamente florale naturale, capacitatea fiind de pana la 160 persoane.

Salonul La Maison Des Jardins este localizat in nordul Bucurestiului, in localitatea Saftica si va ofera o oaza de verdeata si plante decorative intr-o gradina grandioasa, special amenajata pentru a sarbatori cele mai frumoase evenimente in aer liber alaturi de persoanele dragi.

Te invitam sa organizam impreuna cele mai memorabile evenimente din viata ta.

Nunta, botez, cununie civila, aniversare, petreceri private, garden party, corporate party sau orice alt tip de eveniment, echipa noastra va raspunde cu proptitudine si profesionalism.

Pentru distractia copiilor dvs, noi va punem la dispozitie un loc de joaca special amenajat cu tobogane, leagane, tunele si alte obiective distractive.

Salon evenimente exterior

Pe malul lacului cu nuferi, langa fantana arteziana in stil medieval, intr-un cadru natural plin de miresmele imbietoare ale florilor de sezon, va organizam cu titlu gratuit Cununia Civila si Ceremonia religioasa.

Live cooking, BBQ, protap, grill sau demonstratii culinare exceptionale – noi putem organiza la cererea dvs orice tip de spectacol de gastronomie nationala si internationala.

Atentia la fiecare detaliu in organizarea unui eveniment este punctul forte al echipei noastre!

Noi va garantam profesionalismul si calitatea serviciilor oferite!

Cu mare drag va asteptam in fabuloasa gradina La Maison des Jardins pentru a va transformam visele in realitate!

Suna

Cere oferta