Loc de joaca amenajat pentru copii

Locatia noastra va ofera posibilitatea sa organizati petreceri in aer liber, in fastuasa gradina amenajata cu plante luxuriante, lumini ambientale.

In principal atractia copiilor – un loc de joaca special amenajat pentru cei  mici.

Uitati de animatori, copii dvs. se vor da pe topogan, se vor catara si vor descoperi toate comorile ascunse in tunele.

Botez sau petrecere de aniversare – noi garantam distractia micilor printi si printese.

 

 

 

 

 

 

Lac cu nuferi

Orice fotograf profesionist va admira lacul cu nuferi care intampina invitatii chiar la intrarea in luxurianta gradina La maison des Jardins.

Profita de natura, plante exotice, flori de nuferi si jocul luminilor din lac, mai ales pentru a imortaliza unul din cele mai frumoase si importante momente din viata unui cuplu!

 

 

 

 

 

Foto Corner

Va amenajam cu titlu gratuit fotocorner tematic in functie de evenimentul pe care il sarbatoriti in locatia noastra.

Fie ca iti organizezi nunta de vis, cununia civila sau religioasa, botezul copilasului tau sau o mega petrecere alaturi de prieteni sau colegi, noi va oferim un loc special amenajat pentru a imortaliza cele mai frumoase momente alaturi de cei dragi.

 

 

 

 

 

Cununie civila si ceremonie religioasa langa lacul cu nuferi

Chiar de la inceputul evenimentului, noi suntem primii care dorim sa le oferim un cadou de neuitat tinerilor insuratei: amenajarea locatiei pentru celebrarea cununiei civile si a ceremoniei religioase langa laculcu nuferi.

Lasa totul in grija noastra: arcada de flori si voal, aranjamente florale de sezon, scaune decorate pentru invitatii prezenti la ceremonie, masa de ceremonie si alte decoratiuni.

Fiecare detaliu este extrem de important, de aceea noi ne ocupam cu cea mai mare atentie pentru a satisface chiar si cele mai exigente cerinte ale clientilor nostri.

 

 

 

 

 

Parcare privata, supravegheata video

Invitatii au acces cu titlu gratuit la cele 3 parcari situate in curtea locatiei, pe o suprafata de peste 1500mp.

Siguranta masinii tale este asigurata de camerele de supraveghere montate pe stalpi in asa fel incat orice masina sa fie filmata pe perioada de parcare in locatia noastra.

 

 

 

 

 

Live cooking

Daca va doriti o petrecere altfel, va asteptam in gradina La Maison des Jardins sa organizam impreuna petreceri tematice!

Organizam garden party, live cooking cu spectacol asigurat de bucatarii locatiei, barbaque & grill party, protap cu berbecuti suculenti si orice alte mici delicii pentru invitatii dvs.

Garantam calitatea materiei prime folosite in gatirea preparatelor servite cu profesionalism de catre echipa de ospatari, iar experinta bucatarilor in domeniul gastronomiei internationale ne recomanda si ne provoaca sa devenim in fiecare zi mai performanti!

Suna

Cere oferta